Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες Volley της  LEMESOS VOLLEYBALL

Οι Ακαδημίες Volley της LEMESOS VOLLEYBALL αναζητούν νέα ταλέντα. Η LEMESOS VOLLEYBALL δίνει την ευκαιρία σε κορίτσια από 7 ετών να γνωρίσουν τον κόσμο και τα μυστικά του αθλήματος φορώντας την ροζ φανέλα. Το άρτια καταρτισμένο επιτελείο της Ομάδας μας είναι εδώ για να σε βοηθήσει να εξελιχθείς και να ζήσεις τη μαγεία του Volley.  Το έμπειρο προπονητικό Team μας, Παύλος Παύλου, Αντρέας Σπύρου και Τόνι Λιοτατής θα σε καθοδηγήσει έτσι ώστε να φτάσεις πιο κοντά στα όνειρα και τους στόχους σου.

Στο πρόσωπο κάθε Κύπριου αθλητή, αναγνωρίζουμε παραδείγματα προς μίμηση και κοινές αξίες. Όραμα μας είναι η καλλιέργεια αθλητών/τριών με γενναιότητα και σθένος.  Νέων ανθρώπων με όραμα και στόχους. Η κοινωνικοποίηση μέσα από τον αθλητισμό αυξάνει την αυτοεκτίμηση και χτίζει προσωπικότητα, ανθρώπους με αρετή, οξυδέρκεια και ευστροφία. Η Υπομονή, η Επιμονή, η λήψη Πρωτοβουλίας και η Πειθαρχεία είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες τόσο για την Ομάδα μας, όσο και για κάθε παιδί που αγωνίζεται κοντά μας. Στόχος μας είναι να καινοτομήσουμε στον Κυπριακό Αθλητισμό, προσφέροντας κοινωνικό έργο. Η ανταμοιβή μας είναι να βλέπουμε τους/τις αθλητές/τριες μας να είναι κάθε μέρα και πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τη ζωή με μάτια ανοιχτά και χαμόγελο.

Το Volley δεν είναι μόνο να προσπαθείς να κερδίζεις τον αντίπαλο στην άλλη πλευρά του γηπέδου. Είναι ένας τρόπος να διδάξει στα παιδιά ότι η σκληρή δουλειά θα τους βοηθήσει να πετύχουν τους στόχους τους. Θα τους μάθει να συνεργάζονται και να αγωνίζονται ομαδικά και  θα τους βοηθήσει να κοινωνικοποιηθούν και να δημιουργήσουν νέες δυνατές φιλίες.

Για να εγγραφείτε στην Ομάδα μας ή να πάρετε οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες αποταθείτε στα τηλέφωνα 25733000, 99059580 (Παύλος Παύλου), 99988366 (Αντρέας Σπύρου) ή στο [email protected]