Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη Αγάπης από τη LEMESOS VOLLEYBALL

Επίσκεψη στο Πρότυπο Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων «Αικατερίνειον» και στη Στέγη Ηλικιωμένων «Κωνσταντίνειον» στη Λεμεσό πραγματοποίησε, σήμερα 27 Δεκεμβρίου 2019,  η Παιτοσφαιρική Ομάδα LEMESOS VOLLEYBALL.

Η Ομάδα, προσέφερε στους φιλοξενούμενους των κέντρων Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, ευγενική χορηγία του Κ. Παναγιώτη Συμεού, τραγούδησαν, πέρασαν χρόνο μαζί τους και ευχήθηκαν καλές γιορτές.

Τις παίκτριες συνόδεψαν ο Πρόεδρος της LEMESOS VOLLEYBALL Δρ. Χριστόδουλος Λάσπος, η γυναίκα του Μαρία Κόκου, οι προπονητές τους Αντρέας Σπύρου και Τόνη Λιοτατής και φίλοι της Ομάδας.

Η Ομάδα, ευχαριστεί θερμά της παίκτριες Μαρία Σοφοκλέους, Βασιλική Λάσπου, Κωνσταντίνα Συμεού, Άννα Συμεού, Ελένη Τσάκα, Ελευθερία Ζήκου, Κατερίνα Χρυσοχού, Δήμητρα Κρασιά. Ευχαριστεί επίσης την Άντρη Ηροδότου που είναι πάντα στο πλευρό της και τους προπονητές Αντρέα Σπύρου και Τόνη Λιοτατή.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος: «Η προσφορά στους συνανθρώπους μας, αποτελεί αξία αδιαπραγμάτευτη για την Ομάδα μας. Ο αθλητισμός αποτελεί και πρέπει πάντα να είναι κομμάτι της κοινωνίας μας, να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Σήμερα καταφέραμε να δούμε στα μάτια αυτών των ανθρώπων την πραγματική αγάπη και να νιώσουμε και εμείς μαζί τους το πραγματικό νόημα των γιορτών. Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τα κέντρα που σήμερα άνοιξαν τις πόρτες τους για εμάς, τις παίκτριες που έδωσαν λίγο από το χρόνο τους, τους προπονητές και τους φίλους της Ομάδας που σήμερα ήταν παρόν για να βιώσουμε αυτή την εμπειρία.»

Καλές γιορτές και καλό νέο έτος σε όλους.