Το volleyball δεν είναι μόνο να προσπαθείς να κερδίζεις τον αντίπαλο στην άλλη πλευρά του γηπέδου. Είναι ένας τρόπος να διδάξει στα παιδιά ότι η σκληρή δουλειά θα τους βοηθήσει να πετύχουν τους στόχους τους. Να τους μάθει να συνεργάζονται και να αγωνίζονται ομαδικά και θα τους βοηθήσει να κοινωνικοποιηθούν και να δημιουργήσουν νέες δυνατές φιλίες.

Η Lemesos Volleyball δίνει τη μέγιστη προτεραιότητα στην Ακαδημία της. Από την πρώτη μέρα ίδρυσης της έχει σαν στόχο την σωστή διαπαιδαγώγηση και εκγύμναση των αθλητών μας για την ένταξη τους στον κόσμο της πετόσφαιρας και κυρίως στην δημιουργία αθλητών με ήθος και σωστά αθλητικά ιδεώδη.

Ένα παιδί μπορεί να ξεκινήσει στα 5 του χρόνια.  Η προπόνηση στις μικρές ηλικίες  θα πρέπει να συμβαδίζει με την βιολογική ανάπτυξη.  Η επικρατούσα αντίληψη για το σύγχρονο volleyball είναι ότι πρέπει να δίνεται το μέγιστο των τεχνικών και αγωνιστικών δυνατοτήτων από νωρίς.  Το άθλημα βελτιώνει τις φυσικές ικανότητες:  Ταχύτητα-Δύναμη-Αντοχή-Ευκινησία-Ελαστικότητα

Ο ρόλος του προπονητή/παιδαγωγού είναι να αναπτύξει στα νέα παιδιά κάποια θετικά στοιχεία: Κουράγιο-Επιμονή-Πρωτοβουλία-Πειθαρχεία.  Έχει καθήκον να ενημερώνει για την ατομική υγιεινή, την σωστή διατροφή και απαραίτητη μελέτη.

Τι Διδάσκεται;

“Νους Υγιής εν Σώματι Υγιεί”

Η οξυδέρκεια και η ευστροφία είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να αναγνωρίσεις τις τροχιές, γωνίες ταχύτητες που χαράζει η μπάλα και ο ψηλός δείκτης νοημοσύνης πλεονεκτεί!  Καθημερινά συζητούμε με τις αθλήτριες μας πόσο απαραίτητη είναι η σχολική μελέτη και ταυτισμένη με το volleyball ζωγραφίζει το τέλειο γυναικείο σώμα.

Ομαδικότητα

Η κοινωνικοποίηση μέσα από την αθλητισμό αυξάνει την αυτοεκτίμηση και προσδίδει προσωπικότητα.

“Ευγενής Άμιλλα”

O ανταγωνισμός και η νίκη χαρακτηρίζουν νέους με οράματα και στόχους.  Η ευγένεια του να αποδεχτείς την ήττα δείχνει γενναιότητα και σθένος.

“Τίμιο Παιγνίδι”

Είναι εύκολος ο δρόμος της φθοράς, τουναντίον δύσκολος ο δρόμος της αρετής με συμπληγάδες πέτρες. Το τίμιο παιγνίδι είναι τρόπος ζωής και συνυφασμένο με την ιστορία της Lemesos Volleyball.

Παιδικό Χαμόγελο

Είναι η έγνοια μας σαν σωματείο και σαν φορέας του αθλητισμού να έχουμε ευτυχισμένα παιδιά.

 

Ωρολόγιο πρόγραμμα

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 25733000 και 99116767