Πρόγραμμα Προπονήσεων

Πότε ξεκινά κάποιος την πετοσφαίριση;

Ένα παιδί μπορεί να ξεκινήσει στα 5 του χρόνια.  Η προπόνηση στις μικρές ηλικίες  θα πρέπει να συμβαδίζει με τη βιολογική ανάπτυξη.  Η επικρατούσα αντίληψη για τη σύγχρονη πετοσφαίριση είναι ότι πρέπει να δίνεται το μέγιστο των τεχνικών και αγωνιστικών δυνατοτήτων από νωρίς.  Το άθλημα βελτιώνει τις φυσικές δεξιότητες: Ταχύτητα-Δύναμη-Αντοχή-Ευκινησία-Ελαστικότητα

Τι Διδάσκεται;

“Νους Υγιής εν Σώματι Υγιεί”

Η οξυδέρκεια και η ευστροφία είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να αναγνωρίσεις τις τροχιές, γωνίες ταχύτητες που χαράζει η μπάλα και ο ψηλός δείκτης νοημοσύνης πλεονεκτεί!  Καθημερινά συζητούμε με τους/τις αθλητές/αθλήτριές μας πόσο απαραίτητη είναι η σχολική μελέτη και πως ταυτισμένη με την άσκηση δημιουργεί το τέλειο σώμα.

Ομαδικότητα

Η κοινωνικοποίηση μέσα από την αθλητισμό αυξάνει την αυτοεκτίμηση και προσδίδει στην προσωπικότητα.

Ευγενής Άμιλλα

O ανταγωνισμός και η νίκη χαρακτηρίζουν νέους με οράματα και στόχους.  Η ευγένεια του να αποδεχτείς την ήττα δείχνει γενναιότητα και σθένος!

Τίμιο Παιγνίδι

Είναι εύκολος ο δρόμος της φθοράς, τουναντίον είναι δύσκολος ο δρόμος της αρετής, σπαρμένος με συμπληγάδες πέτρες. Το τίμιο παιγνίδι είναι τρόπος ζωής και είναι συνυφασμένο με την ιστορία και τη λειτουργία της Lemesos Volleyball.

Παιδικό Χαμόγελο

Είναι η έγνοια μας ως σωματείο και ως φορέας του αθλητισμού να έχουμε ευτυχισμένα παιδιά στην ομάδα μας.